Klanten vertellen

  • Home
  • Klanten vertellen
Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Servieskast

Wij hebben afgelopen weekend gebruik gemaakt van de service van bijzonder pakketje voor het ophalen en bij ons thuis brengen van een grote servieskast. Het contact hebben wij als erg prettig ervaring, een goede en heldere communicatie en een nette prijsopgave. De kast is bij ons binnen gezet op de plek waar wij graag wilde en wij vooral erg blij om niet zelf te hoeven tillen! Dank nogmaals!

Marjolein Vermeij-Stevelmans

Snelle en vriendelijke service

Bedankt voor snelle, flexibele en vriendelijke service. Bezorgen op tijd en netjes. Fijne mensen die in deze gekke tijd creatief zijn. Heel veel succes!

Kirsten Kooijman

Uitstekend geholpen

Wat een service,echt geweldig. Ook zo vertrouwd, fijn geholpen en keurig op tijd. Echt een aanrader. Fam.van der Togt

RenĂ©e Van der Togt

Had ik dit bedrijf maar eerder gebruikt !

Fantastisch geregeld! En savonds en hoefde zelf de bank niet naar de 2e verdieping te sjouwen....pfff dat scheelt heel veel.energie en tijd! Bedankt voor super goede service!

Fam Bruynzeel

Zeer tevreden

Dit bedrijf heeft mij zeer goed geholpen bij het vervoeren van wat zware meubels. Gezien mijn leeftijd kon ik dit niet zelf meer . Ik ben uiterst vriendelijk geholpen.

Mevr. De Both

Vriendelijke organisatie en denken goed mee!

Wij gingen verbouwen en we moesten dus onze meubels veilig naar de stalling brengen. Hebben dus bijzonderpakketje.nl gebeld en zij hebben ons enorm goed geholpen. In de wagen liggen grote dekens om je spullen te beschermen. Er zit een lift aan de achterkant van de wagen, waardoor ook zware spullen makkelijk de wagen in geplaatst kunnen worden. Remco is niet vies van aanpakken en Ester is alom vriendelijkheid. Wat nog handiger was, is dat we een datum later hebben ingepland, zodat we de spullen weer naar ons huis konden brengen. Grote aanrader. Mvgr Sascha van der Laak

Sascha van der Laak

Zeer tevreden!

Geweldige Service van dit bedrijf, echt een aanrader. Ruim meedenkende mensen met veel ervaring.

Familie Doornbos

Kan het iedereen aanbevelen

Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Zij bezorgen wekelijks pakketten voor ons bedrijf en af en toe ook particulier. Altijd volgens afspraak en de tarieven zijn erg redelijk. Aanrader!

John Doe